Děkujeme za vaši podporu! Na Instagramu nás sleduje již 5 tisíc z vás

2
Děkujeme za vaši podporu! Na Instagramu nás sleduje již 5 tisíc z vás
  • Redakce mobilenet.cz děkuje vám, našim fanouškům, za přízeň
  • Na Instagramu jsme překročili metu 5 tisíc odběratelů
  • Věrní jste nám i na Facebooku, Twitteru a YouTube

Před pár dny mobilenet.cz oslavil další milník, a to 5 tisíc odběratelů na Instagramu. Zde vás zásobujeme fotografiemi telefonů, které začínáme testovat, a také produkty, které nás zaujaly na veletrzích. Pokud si takové momentky nechcete v budoucnu nechat ujít, určitě si nás nezapomeňte přidat mezi sledované.

Instagram

Za vaši podporu děkujeme a zároveň slibujeme, že se budeme i nadále snažit vás na Instagramu zásobovat fotografiemi o všem zajímavém z mobilního světa. Jako výraz poděkování jsme si pro vás k této příležitosti připravili drobný dárek v podobě dvojice tapet na plochu. Náhled jedné z nich můžete vidět níže, v plném rozlišení 4 200 × 2 905 pixelů a bezztrátovém formátu PNG si je můžete stáhnout zde a zde. Schválně jestli uhádnete, kolika logy mobilenetu je mozaika tvořena!

TIP: Tapety jsou koncipovány jako bezešvé. Pokud chcete mít tapetu roztaženou na celou plochu a zároveň neoříznutou, ať už má váš displej libovolné rozlišení, zvolte jako způsob rozprostření „Vedle sebe“, respektive „Dlaždice“ (dle operačního systému).

Wallpaper k příležitosti 5 tisíc odběratelů na Instagramu

Aktivní jsme samozřejmě i na dalších sociálních sítích, kupříkladu na Twitteru. Celkem jsme mezi vás vyslali již více než 10 tisíc tweetů. Těší nás zájem skoro 7,5 tisíce odběratelů. Pokud jste aktivní spíše na Facebooku, pak vězte, že zde nás sleduje již více než 19 tisíc čtenářů. Pokud máte raději videa, můžete doplnit našich více než 104 tisíc odběratelů na YouTube. Za přízeň i na těchto sociálních sítích jsme samozřejmě velice vděční.

Závěrem nám dovolte připomenout, že můžete sledovat také naše sesterské weby, konkrétně magazín fDrive.cz o elektromobilech, hybridech, chytrých systémech a dalších tématech z automobilového průmyslu, nově spuštěný magazín fZone.cz o chytré domácnosti, městě a životu budoucnosti a rovněž také server near field, kde naleznete vše ohledně bezkontaktních plateb!

Zdroj: instagram.com