Instagram se opět inspiroval. Přidá mizející fotky a živé vysílání

Facebook s vylepšením svých produktů rozhodně neotálí. Po nedávné aktualizaci, která sjednotila Boomerang a Instagram přichází na řadu další update, který přináší mizející fotografie po vzoru Snapchatu. Tyto snímky se zobrazí pod záložku Direct, vy si následně můžete vybrat, kterým uživatelům se snímek pošle. Brzy přibude také podpora živě streamovaných videí.

Instagram poslední dobou prochází velkým množstvím aktualizací, které přinášejí zajímavé funkce. Naposledy se do prostředí Instagramu dostala funkce Boomerang na pořizování krátkých sekvenčních videoklipů, která dříve fungovala jako samostatná aplikace. Nyní je na řadě zasílání fotografií, které po určité době zmizí. Tato funkce se schovala pod záložku Direct, skrze kterou jste mohli zasílat fotky a text vybraným uživatelům. Nově budete moci zasílat i snímky vylepšené různými efekty, které po určité době platnosti zmizí. Takové snímky lze zaslat buď vybraným lidem, případně celé skupině sledujících uživatelů.

TIP: Instagram Stories táhnou, aktivně je využívá 100 miliónů uživatelů

Instagram

Další novinkou jsou živá videa, která se zařadí pod Instagram Stories. Tato možnost dovolí streamovat video živě mezi uživatele, kteří vás sledují, případně skrze záložku Explore i mezi neznámé uživatele, pokud tuto možnost povolíte. U takového videa se vašim sledujícím objeví text LIVE, která signalizuje, že se mohou připojit do živého vysílání. I u Instagramu je možné videa komentovat, případně likovat. Funkce dorazí v následujících týdnech.

Stáhnout Instagram

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: blog.instagram.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze