Chystaný Huawei Mate 60 uniká na prvních fotografiích

aktualizováno
Chystaný Huawei Mate 60 uniká na prvních fotografiích
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Změna umístění dlouhého průstřelu má přijít s modelem Mate 60 Pro
  • Huawei do něj zakomponuje kromě kamerky i 3D senzor na zabezpečení
  • Představení by mělo proběhnout na podzim

Aktualizováno 14. 8. 2023

Huawei by měl letos na podzim představit novou prémiovou řadu Mate 60, o které jsme slyšeli již dříve v souvislosti s možnou přítomností variace funkce Dynamic Island od Applu. Tentokrát došlo skrze weibo.com k úniku podoby zadní části telefonu. Zdá se, že jde o kombinaci matného skla v horní části a kovové plochy ve spodní části zadní strany telefonu. V kruhovém modulu pro fotoaparáty pak vidíme prostor pro tři objektivy.

Huawei Mate 60

Původní informace z 21. 7. 2023

Loni u iPhonů Apple nasadil podlouhlý průstřel v displeji Dynamic Island, který je navíc softwarově využíván pro notifikace. Netrvalo dlouho a jako první se inspirovalo Realme s funkcí Mini Capsule, která však za řešením Applu opravdu výrazně pokulhává.

Huawei Mate 60
Možná podoba řešení středového průstřelu u budoucího telefonu Huawei

Dle informací z weibo.com by se o něco obdobného měl pokusit ještě letos Huawei. Ten už podlouhlé průstřely na telefonech měl, avšak nově by je měl přesunout do středu displeje. V průstřelu se má nacházet čelní kamerka a také 3D ToF senzor pro zabezpečení telefonu. Čínský výrobce by měl nové řešení nasadit do chystaného modelu Mate 60 Pro. Nedojde jen k přesunu průstřelu, ale zřejmě i k vyladění softwaru kolem něj. Prozatím však nejsou k dispozici konkrétnější informace.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze