Ice Cream Sandwich pro Sony Ericssony možná už v lednu

4

O dostupnosti aktualizace Ice Cream Sandwich se nyní týden co týden objevují nové informace, bohužel každá z těchto informací tvrdí něco jiného. Původní zprávy hovoří, že ICS nebude dostupný dříve jak v březnu příštího roku. Nejnovější informace ale zmiňují mnohem příznivější datum.

Sony Ericsson Xperia arc - oficiální fotografie
TIP: Čtěte Recenze Sony Ericsson Xperia arc – Fešák s výkonem

První informace zazněly z italského zastoupení Sony Ericssonu. Tvrdilo, že Android Ice Cream Sandwich nebude uvolněný dříve než v březnu roku 2012. Bylo by to logické, prioritou výrobce je, co nejdříve uvést nové Xperie s tímto systémem. Ovšem nyní jeden ze zaměstnanců Sony Ericssonu, prostřednictvím sociální sítě Twitter uvedl, že aktualizace bude dostupná v prvním týdnu měsíce ledna. Mně samotnému se tato zpráva zdá až příliš optimistická, ač Sony Ericsson podstatně zlepšil svoji podporu nejnovějších Xperií a aktualizace uvádí jako na běžícím páse. Uvolnit nový systém 2 - 3 měsíce po jeho představení se nám zdá spíše jako hezký sen, než realita. Co si myslíte vy, čtenáři? K jakému termínu se přikláníte? Začátek roku nebo až v březnu?

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Jan Pospíšil
Jan Pospíšil (* mobilenet.cz)
Já bych tipoval začátek roku v březnu :)
David B.
Taky tipuji březen... ale žalostně doufám v leden.
Feny
Mě to je fuk, 2.3.4. mi vyhovuje, ale tipoval bych, že až se představí nové Xperie, tak přijde i ICS :)
pudl
lze asi usuzovat, že nové xperie přijdou na CES (Nozomi ?) , což je přelom první dekády ledna příštího roku a potom další do Barcelony v únoru, takže je to doopravdy sázka do loterie. Nicméně Nozomi už přijde s ICS, takže proč by nemohl být ICS už v tom lednu pro Arc S, tj. pro dosavadní nejlepší.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze