Hungry Shark Evolution se dostal na Windows Phone: žralokem zdarma

10

Žralokem na vlastní pěst se můžete stát ve hře Hungry Shark Evolution. Ta byla uvedena na Android a iOS již vloni, ale teprve nyní byla portována na Windows Phone, a to navíc se vší parádou a dokonce poběží na telefonech s 512 MB RAM.

Trochu morbidní, trochu šílená, ale rozhodně návyková je hra Hungry Shark Evolution. Ta byla uvolněna již vloni, a to na platformy iOS a Android. Nejnovější zprávou z vývoje Hungry Shark Evolution je přítomnost Windows Phone verze a mohou si ji tak užít prakticky všechny platformy. Ve hře se ujmete role žraloka, který se krmí menšími rybami a vaším úkolem je žraloka zvětšit, čehož dosáhnete dostatečným nakrmením.

K dispozici máte 5 základních žraloků – korálový, mako, tygří, kladivoun a bílý . Bonusově si můžete otevřít i například robožraloka nebo mýtického Megalodona. Krmit se můžete ostatními žraloky, želvami nebo například i lidmi a později i celými loděmi. Hra je na Windows Phone i ostatních platformách zdarma a na Windows Phone zabírá přibližně 71 MB, což je rozumná velikost za velmi pěkně vypadající hru.

Stáhnout Hungry Shark Evolution

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: wpcentral.com, youtube.com

Diskuze ke článku
tomas
Super a ešte k tomu je xbox live :)
Marek2266
Dnes jsem nainstaloval na svůj WP 8.1 DP nový update 1 (taktéž DP). Systém ok, ale štve mě, že se v IE telefon hlásí jako Apple a nejde klikat na stáhnout pro WP. Také spousta stránek má Apple vzhled. Nedá se to nějak nastavit? Jinak doufám, že se s tím vývojáři poperou.
Jakub
Výborná hra, jen škoda že mám vybitej mobil (konektor je blbě umístěnej tak že mě bolej prtsty).
matyas
Me to nejde stáhnout píše Tato položka není k dispozici Ativ S

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze