Huawei představuje skládací novinku P50 Pocket. Sledujte vše on-line

Huawei představuje skládací novinku P50 Pocket. Sledujte vše on-line
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Huawei dnes od 8:30 bude představovat svůj ohebný telefon véčkové konstrukce
  • Možná se dočkáme i nových hodinek Watch D

Pouhý den před Vánoci si Huawei naplánoval tiskovou konferenci, na které má představit další vlajkovou loď, alespoň podle svých slov. Ledacos napovídá i samotné zařazení do prémiové řady P50. Novinka totiž ponese název Huawei P50 Pocket. Bude se jednat o nebývale kompaktní zařízení. Proč? Čínský výrobce se rozhodl pro ohebný displej spjatý s véčkovou konstrukcí a velmi pravděpodobně tak přímý boj se Samsungem Galaxy Z Flip3 nebo Motorolou Razr 5G.

Huawei P50 Pocket
Huawei P50 Pocket

Poznávacím znamením Huawei P50 Pocket bude vnější strana s luxusním vzhledem a dvěma kruhovými otvory. Jeden má sloužit pro trojici fotoaparátů, ve druhém bude kruhový venkovní displej, na kterém zřejmě bude možné vidět veškeré podstatné notifikace.

Kromě nového telefonu je ve hře představení dalších chytrých hodinek Huawei Watch D. Ty mají být spíše hranatější a vynikat zdravotními funkcemi. Například se hovoří o schopnosti změřit EKG.

Huawei Watch D

Tisková konference Huawei začíná 23. prosince od 8:30 středoevropského času a celou ji můžete sledovat on-line v přímém přenosu, který najdete již nyní v tomto článku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze