Sluchátka Huawei FreeLace Pro budou lákat na USB-C a ovládání gesty

aktualizováno
Sluchátka Huawei FreeLace Pro budou lákat na USB-C a ovládání gesty
Fotografie: Evan Blass
  • Mezi funkcemi nebude chybět aktivní potlačení okolního šumu
  • Baterie by měla nabídnout 24hodinovou výdrž
  • Premiéra i s dalšími sluchátky proběhne 10. září

Aktualizováno 9. 9. 2020

Huawei již zítra představí nejen sluchátka FreeLace Pro, která budou spojena kolem krku, ale dojde také k představení modelu FreeBuds Pro s podporou aktivního potlačení okolního hluku. Jejich podobu zveřejnil nejen gizchina.com, ale také Evan Blass.

Huawei FreeBuds Pro

Aktualizováno 7. 9. 2020

Huawei chystá na 10. září akci, na které se dočkáme i představení sluchátek FreeLace Pro. Na weibo.com se dozvídáme, že se objeví i sluchátka FreeBuds Pro a těšit se ve stejný den můžeme i na hodinky Watch GT2 Pro.

Huawei FreeBuds Pro

Původní informace ze 17. 8. 2020

Na weibo.com se objevila zmínka o chystaných bezdrátových sluchátka Huawei FreeLace Pro. Půjde o špuntový model s propojením kolem krku, kde bude zajištěno například základní ovládání a rovněž nabíjení. Po rozpojení se totiž objeví USB-C.

Huawei FreeLace Pro

Z uniklých fotografií je patrné, že bude k dispozici i ovládání gesty přímo na špuntech. Ve výbavě se objeví například aktivní potlačení okolního šumu při poslechu hudby i volání. Zajistí to hned trojice mikrofonů. Ohledně baterie je zmíněna výdrž 24 hodin při poslechu hudby. Zajímavě vypadá zejména cena, která by se v přepočtu měla pohybovat pod hranicí 3 tisíc korun.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze