Huawei otevřel svůj první český pop-up store

6
Huawei otevřel svůj první český pop-up store
  • V pop-up store v pražském OC Chodov si mohou zákazníci vyzkoušet a zakoupit všechny produkty z portfolia Huawei
  • Kromě prodeje zde bude rovněž probíhat příjem a výdej reklamací
  • U příležitosti otevření mohou zákazníci do neděle 3. 12. získat slevové poukázky v hodnotě až 2 500 Kč

Když 22. května česká pobočka Huawei otevřela v prostorech obchodního centra Quadrio v Praze na Národní třídě první zákaznické centrum Huawei v ČR, získali zákazníci místo, kde mají možnost nejen osahat si celé portfolio výrobce, ale i si ho zde zakoupit včetně široké nabídky příslušenství. Vyřídit zde můžete také záruční a nezáruční opravy svých telefonů.

Na toto centrum nyní Huawei navázal v pátek 1. prosince otevřením nového pop-up store v prostorách obchodního centra Chodov. Nachází se v 1. patře (naproti prodejně Trussardi). Proti zákaznickému centru v Quadriu sice nenabídne takový prostor, ale přesto zde je k vidění a k vyzkoušení celé portfolio Huawei. Kromě prodeje zde bude probíhat i příjem a výdej reklamací. Samotné reklamace však bude i nadále řešit centrum v Quadriu.

U příležitosti otevření nabídl Huawei zákazníkům například možnost vyfotit se s Adamem Mišíkem nebo Monikou Bagárovou v Mate 10 Pro fotokoutku. Až do neděle 3.12. máte navíc možnost získat slevové poukázky ve výši až 2 500 Kč.

Diskuze ke článku
Mobilátor
"máte možnost získat slevové poukázky"..... a co třeba přidat do článku podmínky této akce? takto je to poloviční práce
Fre ddy
Na okleštěný Mate 10 Pro vám každý kašle!!! Ukažte se s Mate 10, tento vybavenější každému stačí, jen se s ním nesmí do sprchy!
Petr Válek
Petr Válek
Já koupil mate 10 pro , nemůžu si na nic stěžovat , ano nemá paměťový karty , rychlejší je vnitřní úložiště , ale otg s USB 3.1 je rychlé ,přechodka na sluchátka v balení i když já osobně používám Bluetooth reproduktor JBL CHARGE 3. Výdrž na baterii perfektní ,jak je zvykem u řady mate .
Tonda
Bez Mate 10! At jdou nekam!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze