Nejen ohebný, ale i s rychlým nabíjením. Huawei Mate Xs přinese 65W rychlonabíjení

aktualizováno
Nejen ohebný, ale i s rychlým nabíjením. Huawei Mate Xs přinese 65W rychlonabíjení
  • Ve výbavě nebude chybět superrychlé 65W drátové nabíjení
  • Smartphone přinese vylepšený pant, displej i výkonnější čipset

Aktualizováno 29. 12. 2019

Druhá generace ohebného smartphonu výrobce Huawei prošla certifikací čínského regulačního úřadu, díky čemuž nyní s jistotou víme, že zařízení, které má jít na trh pod názvem Huawei Mate Xs (a kódovým označením TAH-AN00m) se chlubí podporou 65W drátového nabíjení.

Nejnovější ohebný Huawei Mate má rovněž nabídnout vylepšený mechanismus pantu, sníženou hmotnost (ve srovnání s Huawei Mate X) či nejnovější čipset Kirin 990 s podporou 5G sítí. Premiéry bychom se měli dočkat na veletrhu Mobile World Congress v Barceloně v únoru 2020.

Původní informace z 18. 12. 2019

Šéf mobilní divize společnosti Huawei, Yu Chengdong (Richard Yu), prozradil v interview pro frandroid.com zajímavou novinku, která se týká ohebných smartphonů. Podle něj se totiž na každoročním veletrhu MWC 2020 v Barceloně představí vylepšená verze ohebného Huawei Mate X.

Půjde tak o v pořadí druhý ohebný smartphone čínského výrobce, který má údajně přinést vylepšený pant, technologii displeje i výkonnější čipset. Název tohoto smartphonu má být Huawei Mate Xs.

Pochopitelně nebude chybět ani podpora sítí páté generace, o což se má postarat právě nedávno představený Kirin 990. Podle slov Richarda Yu se chce Huawei zaměřit primárně na zvýšení odolnosti ohebné konstrukce. Zajímavostí také je, že se novinka dostane i do Evropy. V tomto ohledu je samozřejmě otázkou, jestli bude mít nový Mate Xs přístup ke Google službám (GMS), o které by podle Reuters mohli přijít také uživatelé v Turecku.

Diskuze ke článku
Ja
Wow, uz druhy a vylepseny? .... A kolik let budou vylepsovat zastupce teto neexistujici chimery nez nakonec priznaji, ze vlastne ve skutecnosti neexistuje a nikdy se vlastne mezi lidi nedostane?;o)))
Mio
Takže po fiasku s první generací nebo spíš neprodejnou alfa verzí, to teď číňankové zkouší posunout do otevřené bety :D
pikatchu
to bude mastný a bez Gaps do evropy nema smysl. Ne diky, tuhle Betu at si testnou jini, pockame si na neco do tech 20 tacků a s Gaps od nekoho jineho.
Carda
Hnus každý Huawey nikdy nikdy safari

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze