Huawei FreeBuds Pro 3 jsou nová sluchátka s 31hodinovou výdrží

Huawei FreeBuds Pro 3 jsou nová sluchátka s 31hodinovou výdrží
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Potěší i vylepšené aktivní potlačení okolního hluku
  • Podporován je kodek L2HC 2.0

Huawei dnes ve španělské Barceloně odhalil nejen chytré hodinky Watch GT4 s dlouhou výdrží a elegantním vzhledem, ale došlo i na zbrusu nová bezdrátová sluchátka FreeBuds Pro 3.

Patří do segmentu špuntových bezdrátových sluchátek, v základním balení proto najdete hned několik výměnných špuntů. V nabídce bude i několik barevných variant. Pouzdro má oválný a vcelku elegantní tvar, přičemž je v něm i baterie, ze které sluchátka vždy dočerpávají energii. Výrobce prozradil, že celková výdrž činí až 31 hodin, což lze hodnotit jak velmi dobrou hodnotu

Představení Huawei FreeBuds Pro 3

Huawei se pochlubil podporou vlastního kodeku L2HC 2.0. Dostalo se také na aktivní potlačení okolního hluku ve třetí generaci. Zajímavě vypadá i funkce Audio sharing, která umožní sdílet hudbu z jednoho telefonu do dvou párů sluchátek FreeBuds Pro 3 od Huawei. To se hodí při hromadném poslechu. Výrobce také dbá na kvalitu hovoru a slibuje čistý zvuk.

V tuto chvíli Huawei prozatím neprozradil českou cenu a dostupnost FreeBuds Pro 3, evropská však činí 199 eur, což je v přepočtu necelých 5 tisíc korun. Novinka má být dostupná ve třech barevných variantách, a to zelené Green, bílé Ceramic White a stříbrné Silver Frost. Na přesnou dostupnost si však musíme počkat.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze