Huawei bude v AppGallery nabízet kvalitní obsah, o který mají uživatelé zájem

7
Huawei bude v AppGallery nabízet kvalitní obsah, o který mají uživatelé zájem
  • AppGallery je v současnosti třetím největším obchodem s aplikacemi
  • Huawei má v plánu rozšířit počet aplikací
  • Prioritou má být však kvalita nabízeného obsahu

Huawei dnes během on-line přenosu představil novinky Huawei Mate Xs nebo MatePad Pro, ale také se podělil o informace týkající se obchodu AppGallery, jenž se má do budoucna rozšiřovat a vylepšovat své služby.

Zajímavostí tak například je, že Huawei s AppGallery nemá ambice vyrovnat se Obchodu Play od Googlu počtem aplikací. Naopak by se chtěl zaměřit na kvalitnější obsah, po kterém je prokazatelná poptávka. Všechny aplikace na AppGallery mají navíc splňovat vysoké bezpečnostní požadavky, což má být jednou z klíčových vlastností služeb HMS (náhradu za Google služby). Majitelé Huawei a Honor zařízení mohou navíc dát pomocí wishlistu v AppGallery najevo, které aplikace by zde rádi viděli.

Huawei se rovněž pochlubil tím, že je na českém trhu dvojkou a za rok 2019 si utržil 25,4% podíl. Uživatelů smartphonů Honor a Huawei jsou v tak ČR necelé dva miliony a aby Huawei toto číslo v budoucnu ještě navýšil, plánuje pro své zákazníky zajímavé výhody, například slevové akce, ale také špičkovou zákaznickou podporu. Již nyní můžete v AppGallery najít třeba aplikaci Komerční banky a do budoucna se má počet lokálních aplikací navyšovat.

Diskuze ke článku
Uvidíme
Co průběžně kontroluji, tak většina aplikací co používám sice v Appgalery je, ale není dostupná pro můj region ... No mají čas do té doby než mi umře honor 9 ... pak se to rozsekne :D
Johny
Ať s tím jdou k šípku... nikdo na ty jejich čínský aplikace se sledováním uživatelů není zvědavej...
matt
Já bych tam chtěl gmail a youtube :-D
Petr
Johny buď laskav a nelži. Píšeš nikdo není zvědavej na čínský aplikace. Jak to víš? Jsi mluvčí vsech občanů? Třeba mě a spoustu dalších lidí to zajímá. A jestli žiješ v jistotě že Google nikoho nešpehuje, ta je mě tebe lito...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze