HTC představuje nové smartphony: sledujte mobilenet.cz

HTC dnes večer představí své nové telefony na akci, která je hudebně zaměřená. Dočkáme se tak možná nové vlajkové lodě s Androidem a velkým displejem a audio výbavou od Beats Audio. Je však možné, že se dočkáme i dalších novinek.

Aktuálně

Konec?

HTC na letošní tiskové konferenci vcelku zklamalo. Je otázkou zda za to představení modelu HTC Sensation XL vůbec stálo, protože tento model rozhodně nepatří mezi ty nejlepší smartphony současnosti. Jeho velkou výhodou budou jistě kvalitní sluchátka (sluchátka Beats se běžně prodávají kolem 5 000 Kč) avšak bude to stačit? Uvidíme jakou nasadí HTC cenovou politiku.

Pro dnešek je to tedy bohužel vše, žádné šokující odhalení se nekonalo a tak je to po iPhonu 4S již druhé zklamání v jednom týdnu. Snad alespoň Samsung příští týden vytáhne nějaké to eso z rukávu.

HTC Sensation XL

HTC právě na tiskové konferenci v Londýně představilo svou žhavou novinku s obřím 4,7" displejem. HTC Sensation XL je nový smartphone vyrobený ve spolupráci se společností Beats Audio což slibuje skutečně prvotřídní zvukový zážitek. Dostatek výkonu by měl zajistit 1,5GHz jedno-jádrový procesor společně se 768 MB RAM paměti.

Telefon je zaměřen především na hudbu čemuž nasvědčuje také přítomnost speciálních sluchátek UrBeats v balení. Ta jsou vybavena speciální technologií ControlTalk pro snadné ovládání hovorů během přehrávání hudby a jsou navržena tak, aby díky profilu Beats přizpůsobila výstup každé skladbě přesně na míru.

Více se o HTC Senstaion XL dozvíte v našem preview - HTC Sensation XL představen: velká zábava s několika ale

________________________________________________________________________________________

Původní informace, vydané před představením

Samozřejmě není oficiálně známo, co přesně má HTC odhalit a představit. Je ale více než pravděpodobné, že se bude jednat o oficiální představení přístroje HTC Vigor nebo Sensation XL (Runnymede). Celá akce se nese v hudebním duchu a po představení novinek následuje také velký koncert.

TIP! Přečtěte si více o tajemném HTC Vigor, včetně první fotografie!

Pokud můžeme věřit předchozím domněnkám, HTC Vigor se má stát novou vlajkovou lodí společnosti, což podpoří displejem o úhlopříčce 4,3" a s rozlišením 1280 × 720 pixelů, duálním procesorem s taktem 1,5 GHz a dalšími chuťovkami. Dalším možným hostem je HTC Runnymede - Sensation XL.

Nesmíme ale zapomínat, že v současné době nemáme nic, než spekulace. Pokud se navíc ukáží jako pravdivé informace, že k nám nová vlajková loď dorazí už v polovině října, bude prezentace v Londýně ideálním místem na jeho odhalení. Uvidíme.

Tisková konference začíná zítra v 19:00 a přineseme kompletní informace o představených novinkách formou preview. Po skončení následuje velký koncert, který vám rovněž na našich stránkách budeme přenášet živě pomocí videostreamu.

Živý přenos z koncertu

Zdroje: phonearena.com, slashphone.com

Diskuze ke článku
Jenyk
Koupil jsem si pred pul rokem Desire HD a zitra uz to bude vlastne dve generace starej mobil....ne diky...HTC uz znova ne.
Myšpulín
Tak já jsem taky majitelem HTC Desire HD, od května letošního roku, ale nemám důvod ho měnit, vše co potřebuji umí. Snad jen foťák je nic moc a výdrž akumulátoru.
htc
tak co bude se něco dít?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze