Potvrzeno: HTC One X a One S dostanou Android 4.1 Jelly Bean

Nejnovější verze operačního systému Android se pomalu ale jistě začíná šířit mobilním trhem. Po odhalení několika zařízení, která Jelly Bean dostanou se do závodu přidává také výrobce HTC. Právě přístroje řady One by totiž mohly být mezi prvními, kteří Jelly Bean dostanou.

One X a One S oficiálně s Jelly Bean - aktualizováno 20. 7. 2012

Globální PR manažer HTC oficiálně potvrdil, že HTC počítá s upgradem modelů One X, One XL a One S na Android 4.1 Jelly Bean. O dalších modelech HTC zatím mlčí, ale je velmi pravděpodobné, že se seznam bude postupně rozšiřovat. Tyto modely by však měly dostat nový Android podle všeho jako první, i když termín zatím oznámen nebyl.

TIP: přečtěte si, co nového přinese Android 4.1 Jelly Bean

Původní informace z 18. 7. 2012

Jedná se konkrétně o modely One XL (LT varianta našeho One X) a One S, jejichž stav australský operátor Telstra aktualizoval na „očekává se“. Bohužel jsme se nedozvěděli, kdy přesně by mohl update na přístroje dorazit, ani zda se update později dostane na levnější model One V.

TIP: Nezapomeňte na naše recenze přístrojů One X a One S.

HTC již dříve podotklo, že aktualizace systému na své přístroje řady One přinese, což je rozhodně skvělá zpráva, která dává nadějí také na to, že se bude Jelly Bean rozšiřovat na velké spektrum současných smartphonů. Ba co více, stane se tak mnohem rychleji, než jsme původně mysleli. Nezbývá, než počkat na oficiální prohlášení výrobce.

Zdroje: phonearena.com, theverge.com

Diskuze ke článku
petr1389
A co One X?
Vlastimil
Na DHD slibovaly taky ICS a jak to vypadá že to odpískali :(
ladislav
Jak poznám že mám oné XL? Díky
Tony
ladislav: One XL je iba pre Ameriku a má 2-jádra.
Vlastimil: HTC to všetko vyvrátilo a aktualizáciu bude, možno iba pre Kanadu sa zrušil update

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze