HTC uvolňuje pro One X Jelly Bean: prozatím v Asii

9

Prozatím nejvybavenější zařízení výrobce HTC One X již brzo omládne, a to díky aktualizace Android Jelly Bean, kterou výrobce HTC uvolňuje v Asii. Tato aktualizace by měla v nejbližších týdnech dorazit i k nám do Evropy. Co nového přináší? Především optimalizaci rychlosti, nové notifikační centrum a mnohá další vylepšení.

HTC One X patří na trhu mezi nejvybavenější zařízení, které je pomalu nahrazováno aktualizovanou verzí One X+, která přinese například vyšší kapacitu baterie nebo větší interní paměť o velikosti 64 GB. Stávající One X nabídne 4,7 palcový dotykový displej s technologií Super LCD 2 a HD rozlišením. Pod kapotou tepe čtyřjádrový procesor Tegra 3 s taktem 1,5 GHz a operační pamětí 1 GB RAM. Celistvost konstrukce je podpořena pevným polykarbonátovým unibody tělem. Zadní stranu pak zdobí kvalitní 8 megapixelový fotoaparát s pořizováním FullHD videí.

HTC One X - oficiální fotografie

TIP: Recenze HTC One X – Velkolepá jednička

HTC na svém domovském Tchaj-wanu uspořádala tiskovou konferenci ohledně distribuce nové verze systému Android 4.1.2 Jelly Bean pro One X. Aktualizace by v sobě měla zahrnovat nejnovější nadstavbu výrobce Sense 4+. Generální manažer Jack Tong dále sdělil, že této aktualizace se dočká v dohledné době i One S. Potěší pak i další zpráva, že One X+ by mělo na první trhy vstoupit již 30. října.

Screenshoty z prostředí Jelly Beanu

TIP: Nový Android 4.1 Jelly Bean představen: shrnutí novinek

Nová aktualizace Jelly Bean přináší citelné zvýšení rychlosti a odezvy telefonu, a to díky Project Butter. Pak je tu inovovaná informační lišta, aplikace Google Now či lehce vylepšený fotoaparát se snazším sdílením pořízeného obsahu a mazáním nepovedených fotografií za pomoci předem definovaných gest. Zcela integrováno je i hlasové ovládání a rozpoznávání hlasu se nyní obejde bez nutnosti datového připojení. Jakmile se aktualizace objeví i v Evropě, budeme vás informovat.

Zdroje: pocketdroid.net

Diskuze ke článku
Vlastimil
Jé a já už myslel že dnes aktualizuji :)
David
No tak snad bude brzy ke stažení i u nas.....
Mk
Pokud vím, tak do konce října by to mělo být.
MK
A nevíte jak to vypadá s Jelly Bean pro HTC One V?? Kdesi jsem četl, že bude, teď jsem to trochu sledoval a nikde jsem k tomu moc nenašel, respektive nic potvrzenýho...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze