HTC One X se Androidu 4.1 dočká zřejmě během října

11

Všichni majitelé aktuální vlajkové lodi od HTC, modelu One X, jistě netrpělivě čekají, až jim telefon nabídne aktualizace na nejnovější Android 4.1 Jelly Bean. Dle posledních informací se zdá, že čekání se blíží ke konci.

Vlajková loď HTC s operačním systémem Android, model One X, byl představen na jaře a do prodeje šel tehdy s nejnovějším Androidem 4.0 Ice Cream Sandwich. Čas ovšem plyne a systém od Googlu už pokročil dále. Softwarová podpora HTC je na poměrně dobré úrovni a tak bylo už v létě potvrzeno, že se model One X aktualizace na verzi 4.1 Jelly Bean dočká, avšak nebylo upřesněno kdy.

Přečtěte si: Recenzi HTC One X

HTC One X se již brzy dočká aktualizace na Android 4.1

To se mění až nyní. Dle poslední informací by se HTC One X měl nového Androidu 4.1 dočkat už během října. První půjdou na řadu modely z volné distribuce. Pokud jste si tedy telefon zakoupili u operátora, počkáte si pár týdnů navíc. Prozatím ale nepadlo slovo o aktualizaci nižšího modelu One S, který se tedy dočká až později.

Zdroje: modaco.com

Diskuze ke článku
J.K
One V hodili přes palubu
Nightmare
Myslim ze by si samsung u S3 mel uz taky pospisit s aktualizaci. Mne osobne uz to cekani zacina celkem stvat uz tu mela byt nebo ne?
Ladislav
No jestli to bude aktualizace stejná jako na Transformer pad.. tak ji nechci.. je teď mnohem pomalejší.. přechody nejsou plynulé atd..
Vlastimil
Pecka. Snad udělají i tu lištu na zapínání Wi-Fi ,GPS ,atd. Včera jsem One X koupil u O2 v luxusní bílé barvě a jsem vážně nadšen je to senzace.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze