HTC nabídne v rámci Black Friday své VR brýle Vive ve speciálním bundlu

1
HTC nabídne v rámci Black Friday své VR brýle Vive ve speciálním bundlu
  • Za cenu 18 990 Kč dostanete s VR brýlemi zdarma také speciální Audio Strap či dvojici her Fallout 4 VR a DOOM VFR
  • Akce bude platit od pátku 24.11. až do pondělí 27.11. v obchodě vive.com a do vyprodání zásob také v Alza.cz

Ani HTC nezapomnělo na slevovou akci Black Friday a přidalo do ní své VR brýle HTC Vive. Akce se však netýká slevy na samotné zařízení, namísto toho si pro nás HTC přichystalo speciální bundle. V něm najdou zákazníci samotné brýle Vive a zároveň speciální Vive Deluxe Audio Strap. Ten poskytuje zdokonalený systém uchycení hlavy s rychlou úpravou velikosti a má v sobě integrovaná i sluchátka.

HTC Vive bundle

Kromě samotného hardwaru však dostanete od HTC také pár důvodů k nasazení brýlí. V bundlu totiž najdete kódy na stažení dvou oceňovaných her. Fanoušci RPG příběhů si přijdou na své ve Falloutu 4 VR a příznivci FPS akcí se mohou těšit na brutální řež ve hře Doom VFR. Oba tituly dostanete k headsetu zdarma a zároveň chystá HTC i speciální slevy ve svém virtuálním obchodu Viveport, pro který dočasně sníží předplatné na 3 měsíce, půl roku a rok.

HTC Vive audio strap
HTC Vive Audio Strap

Za cenu 18 990 Kč tedy dostanete krom VR brýlí Vive i příslušenství v celkové hodnotě přesahující 5 tisíc korun. Akce bude platit od tohoto pátku 24.11. až do pondělí 27.11 v obchodě vive.com a do vyprodání zásob rovněž v obchodě Alza.cz.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Majka05
Velký přehled slev v rámci akce Black Friday naleznete na https://slevovykupon.net/c/black-friday/ , někde je nutné pro slevu vložit slevový kód, který zde právě naleznete :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze