Známe českou cenu a dostupnost nového HTC Desire X

6

Nový smartphone Desire X od HTC byl představen sotva před pár hodinami, přesto již díky české pobočce výrobce víme, kdy se v tuzemsku bude prodávat a kolik bude stát.

Na konci oficiální tiskové zprávy pro český trh jsme s našli informace o tom, kdy a za jakou cenu se v tuzemsku začne prodávat HTC Desire X. Telefon se 4 palcovým displejem, dvoujádrovým procesorem, 5 Mpx fotoaparátem a v neposlední řadě i operačním systémem Android 4.0.4 ICS s nadstavbou Sense UI byl představen teprve dnes dopoledne, v rámci konání veletrhu IFA 2012.

HTC Desire X - oficiální fotografie

Preview - HTC Desire X: dvoujádrová střední třída v prodeji už za měsíc

Podle informací z českého zastoupení se u nás novinka bude prodávat jak v bílé, tak i v černém barevném provedení. Začátek prodeje byl stanoven přibližně na polovinu září. V nabídce jej budou mít blíže nespecifikovaní čeští operátoři a samozřejmě i běžné kamenné i internetové obchody, včetně značkové prodejny HTC v Praze, v ulici Na Poříčí. Ceny u operátorů pochopitelně budeme znát až po zveřejnění jejich ceníků na začátku září. Doporučená cena ve volném prodeji včetně prodejny HTC je ale stanovena na7 999 Kč.

Zdroje: TZ HTC

Diskuze ke článku
1234
Za 8 tisíc? To je teda pálka. Za 8 tisíc si radši pořídím Xperii P, která je na mall.cz v akci a v černé barvě za 8 tisíc...
1234
Nechci to nikomu vnucovat jen jsem chtěl upozornit na akci ;) Za 8 tisíc mi to přijde předrážený..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze