HTC Desire versus Samsung Galaxy S: který je rychlejší?

6

Na internetu koluje video, které demonstruje výkon dvou komunikátorů HTC Desire a Samsung Galaxy S, konkrétně jejich procesorů. V současné době bychom na našem trhu marně hledali lépe vybavené Android komunikátory. Obě zařízení nabídnou moderní procesory o taktu 1 Ghz.

Jak Desire, tak i Galaxy S, nabídnou 1 Ghz procesory, přesto se ale liší. V Desire nalezneme procesor Snapdragon z dílen Qualcommu a Galaxy S se pyšní moderním procesorem Hummingbird.

TIP: Přečtete si podrobný video-blog HTC Desire

Na níže uvedeném videu uvidíme výkon v 3D hře Quake 2 a její hratelnost na obou zařízeních. Myslím si, že obrázek o vítězi si ihned každý udělá. Je jím Galaxy S, za což vděčí i svému modernějšímu grafickému akcelerátoru PowerSGX 540, který je až trojnásobně výkonnější oproti HTC Desire.

Samsung Galaxy S můžete již brzo zakoupit na značkovém e-shopu Samsung

Zdroj: phandroid.com
Diskuze ke článku
Rumenige
Ještě jeden dotaz, nevíte co je to za prostředí v Galaxy S, viz video…
http://www.youtube.com/watch?v=yvnzBtZimS4&NR=1
Michal Kostka
Michal Kostka
V Galaxy S je standardně Android 2.1 s nástavbou TouchWiz 3.0. Ale podle daného videa to vypadá na speciální grafické téma či dokonce upravenou ROMku :)
Rumenige
"RE
V Galaxy S je standardně Android 2.1 s nástavbou TouchWiz 3.0. Ale podle daného videa to vypadá na speciální grafické téma či dokonce upravenou ROMku :)"

Aha, a dá se u nás takhle to prostředí upravit, docela se mi to líbí, tomu ToucWiz nějak nemůžu přijít na chuť...
Michal Kostka
Michal Kostka
Tak určitě by to neměl být problém, avšak obávám se, že je nutno mít určité znalosti v programování. Ale nevylučuji, že existují speciální témata či prvky, které tento vzhled můžou "překopat". Ale existuje mnoho ROMek, které upravují vzhled telefonu doslova k nepoznání.

Určitě bych se podíval na androidforum a na XDA-developers

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze