Samsung prodal přes 30 milionů kusů řady Galaxy S

Není tajemstvím, že současná generace modelu Galaxy S patří mezi nejoblíbenější smartphony v historii. Děkovat můžeme především nádhernému Super AMOLED Plus displeji, rychlému procesoru a přizpůsobivému systému Android. Úspěch Samsungu jde ale ještě dál.

Před nedávnem jsme vás informovali o tom, že model Galaxy S II překročil pověstnou hranici 10 milionů prodaných kusů, což byl menší rekord sám o sobě. Vlajkové lodi výrobce to však nestačilo a Samsung tak v současné době může hrdě prohlásit, že se modelů Galaxy S a Galaxy S II celosvětově dohromady prodalo na 30 milionů kusů, což je navíc číslo, které zdaleka není finální.

TIP! Přečtěte si naši recenzi na Samsung Galaxy S II.

Samsung prodal od svého startu v červnu roku 2010 přibližně 20 milionů kusů modelu Galaxy S, takže po menší chvilce matematiky lze jednoduše odvodit, že si Galaxy S II vede mnohem lépe. Tomu totiž stačila k deseti milionům jen deset měsíců, a to ještě nebyl v prodeji v USA. Jsme si tak jisti, že svého staršího sourozence brzy porazí a do konce letošního roku bychom se mohli dočkat čísla alespoň 15 milionů prodaných kusů.

Není tu rozhodně žádná věda. Oba modely řady Galaxy S patří mezi nejvýkonnější smartphony své třídy a také velké oblíbence takřka v každém státě, ve kterém se objevily v prodeji. Nedokážeme si představit, co rozpoutá možný následovník Galaxy S III, kterého jsme už měli možnost spatřit.

Zdroje: androidcommunity.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze