HTC Desire HD: první zákulisní informace

Nové HTC Desire HD pomalu vstupuje do hry. Nabídne 4,3" dotykový kapacitní displej, výkonný procesor Snapdragon, 8 Mpx fotoaparát, velkou interní paměť o kapacitě 4 GB. Mozkem bude operační systém Android v poslední aktuální verzi 2.2. Potěší i kovové prvky.

O novém nástupci HTC Desire se dříve spekulovalo pod názvem HTC Ace. Nakonec se zřejmě dočkáme finálního názvu HTC Desire HD.


Původní HTC Desire TIP: Přečtete si video-blog HTC Desire

Prozatím nejsou k dispozici uniklé screenshoty ani jiné rendery, jak by měla novinka vypadat. Po vzoru HTC Legenda bude novinka opláštěna kovovými kryty, nejspíše z hliníkových slitin. Přední straně bude vévodit obří displej o úhlopříčce 4,3" a s kapacitní technologii. Rozlišení bude stejné jako u předchozího Desire, čili 480 x 800 bodů. Potvrzen zatím není typ displeje. Bude se jednat o AMOLED nebo Super LCD z dílen Sony?

O dostatečný plynulý chod všech aplikací se postará výkonný procesor typu Snapdragon o taktu 1 GHz. Novinka bude pracovat pod operačním systémem Android 2.2 (Froyo), bude rovněž plně kompatibilní s Flashem verze 10.1.

Na zadní straně si svoji premiéru odbude 8 megapixelový fotoaparát s autofocusem a schopností pořizovat video v HD rozlišení (720p). Po multimediální stránce bude novinka štědře obdařena, nabídne již v základu podporu kodeku xVID, v hudební oblasti zase efekt SRS. Mezi aplikacemi nalezneme i integrovanou čtečku elektronických knih. O dostatečný uložný prostor bude dbát interní paměť o kapacitě 4 GB.

Novinka by se měla veřejnosti představit na podzim letošního roku 2010.

Zdroj: unwiredview.com
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze