Honor Magic V3 ukazuje týden před uvedením barevné varianty

1
Honor Magic V3 ukazuje týden před uvedením barevné varianty
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Telefon bude oficiálně uveden za týden
  • Už nyní ale máme jasno o jeho vzhledu a barvách

I když se Magic V2 ukázal teprve na začátku tohoto roku, premiéra jeho nástupce je naplánována na příští týden. Telefon poprvé unikl v oranžové barvě se zády z umělé kůže, ale tenká skládačka dostane také usedlejší odstíny: zelenou, bílou a černou.

Společnost Honor na sociální síto Weibo uvedla, že barvy jsou inspirovány přírodou. Bílá varianta má podle všeho skleněný panel, jehož odstín se může měnit v závislosti na úhlu dopadu světla, zatímco zelená a černá jsou klasické matné panely. Rámeček kolem telefonu a ostrůvku fotoaparátu se také vzájemně liší. Oranžová dostane zlaté akcenty, zatímco zelená bude mít šedou barvu. Bílá se zřejmě bude držet bílé a černá bude mít podle všeho o něco tmavší šedé boky.

Zatímco o stylu a designu už máme jasnou představu, zásadní informace o použitém čipsetu, baterii nebo sestavě fotoaparátů si Honor nechává až na oficiální uvedení, které proběhne 12. června. Odehraje se tedy jen dva dny po představení nové generace skládaček od Samsungu, jejichž parametry ale víceméně známe už nyní.

Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Parametry:

Honor has continued its teaser campaign for the upcoming Magic V3 foldable smartphone today, showing us some more colors, and in the past few hours we've also seen it in leaked live images. Now it's time to dive into its specs, since these have been leaked too.

The phone is said be just 9.7mm thin when folded, and that's 0.2mm slimmer than its predecessor, which is still to this day the world's thinnest foldable. The Magic V3 allegedly weighs 226g, 5g less than the V2.

Honor Magic V3 specs leak
The upcoming smartphone has an IPX8 rating for water resistance, and a 5,200 mAh battery with support for 66W wired charging. It's powered by the Snapdragon 8 Gen 3 chipset, and has an X-axis linear vibration motor, a 50 MP main camera with OIS, a 3.5x optical zoom telephoto, satellite communication support, wireless charging, a side-mounted fingerprint scanner, and a metal frame.

It will be officially unveiled next week, on July 12.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze