Google Pixel Tablet dorazí za necelý týden. Jak bude vypadat?

aktualizováno
Google Pixel Tablet dorazí za necelý týden. Jak bude vypadat?
Fotografie: Google
  • Očekává se dostupnost 128GB a 256GB varianty
  • Cena by měla začínat zhruba od 14 tisíc korun

Aktualizováno 4. 5. 2023

Čekání na příchod nového tabletu od Googlu skončí zřejmě příští týden. Dlouhou chvíli si můžeme ukrátit novým a oficiálně se tvářícím obrázkem, který zveřejnil Evan Blass. Opět vidíme vcelku standardně se tvářící tablet a bude otázkou, čím nás Google překvapí, například na softwarové straně.

Google Pixel Tablet

Původní informace z 24. 4. 2023

Tablet od Googlu je již rok obestřen tajemstvím, kdy jej Google pouze poodhalil a následně řekl, že se jej dočkáme až v roce 2023. Letos by tak měl konečně finálně spatřit světlo světa. Známý informátor Roland Quandt nyní nastínil konkrétní paměťové varianty a rovněž cenovou hladinu, ve které by se měl Pixel Tablet pohybovat.

Google Pixel Tablet

K dispozici by měla být verze se 128 GB a 256 GB, což je poměrně standardní, přičemž je nutné počítat s tím, že u zařízení řady Pixel nebude k dispozici slot pro paměťovou kartu. Cenově se má novinka pohybovat v rozmezí od 600 do 650 eur za základní verzi, což v přepočtu znamená zhruba 14 tisíc korun. V případě českého trhu však s oficiální dostupností příliš počítat nelze a dovoz bude mít za následek o něco vyšší cenu.


Datum zahájení prodeje prozatím nebylo oficiálně potvrzeno, avšak lze očekávat, že by Google mohl mnohé prozradit v rámci konference I, která proběhne již 10. května.