Rodina Pixelů bude početná. V příštím roce by měl dorazit také tablet

Rodina Pixelů bude početná. V příštím roce by měl dorazit také tablet
Fotografie: Google
  • Mělo by se jednat o vcelku obyčejný tablet s větším displejem
  • Google jej zamýšlí pro zábavu a práci na cestách

Včerejší konference Google I/O 2022 byla nadmíru bohatá na prezentaci nových zařízení. Dočkali jsme se představení nového Pixelu 6a, dále se prezentovali budoucí chytré hodinky Pixel Watch, Google nám také dovolil nakouknout pod pokličku chystaných Pixelů 7 a ani to nebylo ještě vše. Poměrně překvapivě se totiž řeč stočila i na tablet, o kterém společnost informuje na svých oficiálních stránkách.

Google Pixel Tablet

Nový tablet jsme krátce mohli také vidět a je třeba říci, že po stránce vzhledu se Google zřejmě nebude pouštět do žádných experimentů. Půjde o zcela fádní zařízení s jedním zadním fotoaparátem a viditelnými rámečky kolem displeje. Lze odhadovat, že displej bude spíše větší, minimálně kolem 10 palců. Google prozradil, že využije procesor Tensor. Primárně tak nemá jít o špičkový pracovní nástroj, ale spíše o zařízení pro konzumaci internetu a multimediálního obsahu na cestách.

Více informací Google neprozradil, neznáme dokonce ani oficiální název, byť lze předpokládat, že po vzoru dalších zařízení půjde o Google Pixel Tablet. Představení má proběhnout až v průběhu roku 2023.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze