Google Nexus 7 rozebrán do posledního šroubku - fotogalerie

Nedávno představený referenční tablet Nexus 7 od amerického softwarového krále Google na sebe strhává značnou pozornost zejména díky nízké ceně a vždy nejnovějšímu Androidu. Díky lidem z webu iFixit se ale můžete přesvědčit, že má mnoho dalších vymožeností, kterými se může pochlubit.

Google Nexus 7 - oficiální fotografie

Preview - Google Nexus 7: malý tablet s Tegrou 3 a lidovou cenou

Web ifixit.com je světově proslavený díky tomu, že jeho autoři dokáží rozebrat prakticky jakoukoliv elektronickou hračku od kytary, přes vysavač až třeba po smartphone nebo tablet. Známé jsou především jeho "teardowny" nejnovějších produktů jablečné firmy Apple. Dnes si ale odborníci vzali na paškál historicky první tablet od Googlu, nedávno na konferenci Google I/O 2012 představený a mýty opředený Nexus 7, který nakonec není až tak výjimečný, jak se původně očekávalo.

Google Nexus 7 naživo

Čtěte - Google Nexus 7 naživo: sedmipalcová novinka ze všech stran

Jak již určitě víte, tablet disponuje například sedmipalcovým dotykovým displejem, čtyřjádrovým čipsetem nVidia Tegra 3 a nebo operačním systémem Android 4.1 Jelly Bean s tím, že se dočká vždy spolu s ostatními modely řady Nexus jako první aktualizace na novější verzi. Níže se můžete podívat na fotografie z rozebírání Nexusu 7. Zmíníme třeba, že technikům se podařilo zjistit, že vestavěná baterie má kapacitu přesně 4 326 mAh nebo že displej je spojen s ochranou vrstvou Corning Glass. Celý článek se všemi podrobnostmi ohledně celého procesu najdete zde.

Zdroje: ifixit.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze