Google Nexus 7 brzy dostane nový audio dok (video)

14

Majitelé tabletu Google Nexus 7 se mohou v blízké době těšit na zajímavé příslušenství, které připravuje společnost Asus - výrobce zmíněného tabletu. Jedná se o praktickou dokovací stanici, která kromě funkce nabíjení poslouží také jako audio dok. Jednoduše do dokovací stanice připojíte 3,5mm jack konektor a můžete si vyhrávat "na lesy".

Pokud jste již někdy viděli tablet Google Nexus 7, tak jste si jistě všimli také čtveřice kontaktů na boku zařízení. Ptáte se k čemu jsou dobré? Slouží právě pro připojení dokovací stanice. Nemusíte tak nikde nic zastrkovat a bát se, že si ulomíte nebo jinak poškodíte konektor. Toto řešení je opravdu praktické, s podobnými konektory se můžeme setkat také u jiných zařízení jako tablet BlackBerry PlayBook nebo starší smartphony Nexus od Google. Nyní známe podobu dokovací stanice pro Nexus 7 i její funkce díky uniklému videu.

Dokovací stanice pro Google Nexus 7

TIP! Recenze Google Nexus 7 – Malý, ale šikovný

Zatím však nevíme jakým způsobem bude realizován přenos zvuku u dokovací stanice. Zda na přenos bude stačit dokovací konektor nebo bude přenos probíhat přes Bluetooth? To bychom se měli dozvědět již zanedlouho, neboť dokovací stanice pro Google Nexus 7 by měla dorazit na trh každým dnem.

Aktualizace 17.12.2012 Jak dok funguje jsme se dozvěděli od našeho čtenáře, čtyři piny konektoru jsou napětí 5V, zem, levý a pravý kanál zvuku. Děkujeme kkk84.

Zdroje: androidcentral.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
Majo B.
Mne by sa skor pacila nejake vkusna bluetooth klavecnica.
Posik
Také bych bral originální klávesnici k Nexusu
kkk84
Jak to funguje je už dávno známé, ty čtyři piny jsou: 5V, L kanál, P kanál, zem. Na docku je usb vstup napájení a jack výstup zvuku. Data přes to usb to neumí. A dost lidí už má dock vyrobený vlastní.
Albert
Jsem zvědavý na cenu, líbí se mi :) a doufám, že ji uvidím i ve videopohledu, nebo aspoň v recenzi...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze