Android 5.0 Lollipop dorazí na Nexus 4, 5, 7 a 10 až 12. listopadu

20

Zajisté již netrpělivě čekáte na novou verzi operačního systému Android. Bohužel máme špatné zprávy pro majitele Nexusu 4, 5, 7 a 10, kteří si budou muset na aktualizaci počkat další týden, a to kvůli posledním drobným opravám.

Android Lollipop

TIP: Android 5.0 Lollipop: novinky a zkušenosti z používání (video)

Komunita majitelů Nexus telefonů je právem rozzlobená, a to kvůli tomu, že aktualizace na Android 5.0 Lollipop se má o týden posunout. Původně měla aktualizace přijít 3. listopadu, ale po neuveřejnění nového systému začalo docházet k vlnám nevole. Podle nejnovějších informací bylo uveřejnění aktualizace posunuto o celý týden a má vyjít až 12. listopadu. Za tímto zdržením stojí hlavně dolaďování posledních chyb a nedodělků.

Zdroje: phonearena.com, plus.google.com

Diskuze ke článku
Lukáš
Sice těch co na to čekají-Nexus uživatelé, je oproti všem jen hrstka, každopádně přesně takové chování nevzbuzuje důvěru. Nejlepší je nic neslibovat a až je to hotové, tak začít lidi lákat. Ač vyšel nový android, tak většina androidistů si ho dřív jako příští rok stejně nedopřeje, tak že já jsem klidný. Třeba se jednou dožijeme doby kdy bude android zakázán kazit nadstavbami výrobce. Kdo ví jaký design nám přinesou naši p*znitelé a hlavně kdy s ním příjdou, jestli se to bude podobat alespoň trochu material designu budeme moct být rádi.
Strášce Galaxyje
Chudinky dětičky tím čekáním strašně trpí! To zas bude v ordinací psychologů narváno! Google jim něco slíbil a pak to nesplnil a to se jim přitom svěřujeme s největšími tajemstvími.
Dave
Super díky moc ste mi pomohly v pátrání po datu vypuštění moc díky kluci :)
Marek
Dnes jsem si do Nexusu 5 flashnul tu poslední developerskou verzi a musím říct ze oproti KitKat nevidím v rychlosti a stabilite rozdíl. Padaji jen 2 appky ze 112 a vše je super plynule :) a obnovení z google dříve je na jedničku, vůbec to uzivatele neobtezuje a telefon dělá vše sam. Takže se nemusíte být ztráty dat, vše je na drivu :))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze