Google možná představí Android 4.5 s Nexusem 8 v červenci

10

Operační systémy jdou každým měsícem kupředu a zahálet nechce ani Google. Od představení aktuální verze 4.4 KitKat uplynuly bezmála 4 měsíce a jsou tu první informace o následující verzi. Ta by měla údajně přijít spolu s novým tabletem Nexus 8.

Logo Google

Včera jsme vás informovali, že letošní Google I/O je naplánováno na 25. a 26. červen. Na této akci jsme se také měli dočkat zásadních novinek. Dle posledních spekulací se však zdá, že na této akci bude Google prezentovat své nové služby a jejich vzájemné provázání. Podstatných novinek na poli softwaru a hardwaru se dočkáme o něco později.

Konkrétně se hovoří o červencovém termínu. Právě v prvním prázdninovém měsíci by měl Google představit novou verzi svého operačního systému Android. Mělo by jít o Android 4.5, o tradičním cukrářském označení se prozatím nic neví. Naopak se spekuluje o zařízení, se kterým nový Android přijde. Mělo by se konečně jednat o poměrně dlouho vyhlížený osmipalcový tablet Nexus 8. Tento model by měl pro Google vyrobit Asus a procesor by si měl vzít na starost Intel. Více informací v tuto chvíli není známo.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
Jiří Zábranský
Jiří Zábranský
Naposledy upraveno: 21. 2. 2014 18:17
Jsem na to docela zvědavej a pokud se tak stane tak doufám že ho dají i N4
Dax21
No doufám, že Intel CPU nebude, moc jim na androidu nefandím, rád bych byl za Qualcomm S800 bude už starší, ale stále dostatečně výkonný
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Dúfam, že už konečne prídu s vynoveným API pre fotoaparát. Dodnes nedokáže Android ukladať fotky do RAW či manuálne nastaviť dobu expozície.
Dacek2
Ak príde na intel procesor, tak konečne google poriadne optimalizuje android na x86

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze