Google I/O má datum: novinky se představí 25. a 26. června

Google oznámil další ročník vývojářské konference, tentokrát si v kalendáři zaškrtněte 25. a 26. června. Celá událost se bude konat v San Franciscu a i letos se můžete těšit na živý přenos přímo z konference. Zda si pro nás Google připraví něco zásadního v podobě vydání nové verze Androidu či něco podobného, zatím ale známo není.

Současná očekávání směřují spíše k chytrým brýlím Google Glass v komerční podobě, dočkat bychom se mohli i nějakého zajímavého Nexus zařízení, které se ale spíše představují na separátních akcích. Jak jsme již zmínili, na spekulace je příliš brzo a připomeňme si raději nejzásadnější události z let minulých. V roce 2012 byl na Google I/O představen Android 4.1 Jelly Bean a rok 2013 přinesl novinky pro Google Maps a Google Now. Dá se tedy očekávat, že se opět dočkáme zajímavých novinek ze softwarové oblasti.

Již nyní potěšíme uchazeče o registraci na konferenci. Po zkušenosti z minulých let, kdy se všechny místa rychle vyprodala a lístky skončily u překupníků, Google zavádí nový systém náhodného výběru. Pokud se na Google I/O nedostanete, můžete ho sledovat na živém streamu, který vám zprostředkujeme i my.

Zdroje: phonearena.com, plus.google.com, developers.google.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze