Google má novou „aplikaci“ pro podcasty a není ji nutné ani stahovat

Google má novou „aplikaci“ pro podcasty a není ji nutné ani stahovat
  • Pro poslouchání podcastů v novém prostředí stačí pouze vyhledat nějaký podcast pomocí vyhledávače či Asistentem
  • Najdeme zde všechny potřebné funkce přehrávače, lze si přidávat podcasty na domovskou obrazovku, vyhledávat nové a podobně
  • Funkce je prozatím k dispozici čistě pro Android a o dostupnosti v iOS zatím nepadlo ani slovo

Google spustil v podstatě zcela novou aplikaci pro Android pro poslouchání podcastů a ani si ji nemusíte stahovat, už ji má totiž každý nainstalovanou. Stačí jednoduše pomocí Google vyhledávače či Asistenta vyhledat nějaký podcast a Google vám vyhodí jeho popis daného a pár posledních epizod. Pokud na kartu klepnete, přenesete se následně do zcela speciálního prostředí, která vypadá jako zcela jiná aplikace.

Google Search

Zde si můžete přehrávat všechny epizody a případně si je i stáhnout pro offline poslech. Během přehrávání můžete samozřejmě epizody přetáčet nebo dokonce i přehrávání zrychlit či zpomalit. Podcasty přitom můžete poslouchat i v pozadí a dostanete k dispozici také ovládání v notifikačním centru. Jednotlivé podcasty je možná také odebírat a telefon vás poté vždy upozorní na novou epizodu.

Na hlavní obrazovce, ke které se dostanete klepnutím na ikonku vysílače v levé horní části obrazovky, poté najdete naposledy přehrávané podcasty, takže si k nim lze případně snadno vrátit. Zde jsou také všechny podcasty rozčleněny do různých kategorií, takže můžete objevovat nové. Pokud se vám tato služba líbí, můžete si ji přitom i snadno přidat na domovskou obrazovku, stejně tak jako jednotlivé podcasty.

Sluší se zmínit, že funkce funguje zatím pouze pro Android a není známo, kdy a zda vůbec dorazí na iOS.

Stáhnout Google Search

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: thenextweb.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze