Velikán od Samsungu nabídne 6 fotoaparátů a podporu sítí 5G

Velikán od Samsungu nabídne 6 fotoaparátů a podporu sítí 5G
  • Nová zpráva naznačuje, že Samsung pracuje na skutečně obřím smartphonu
  • Disponovat má v součtu 6 fotoaparáty
  • Měl by být také plně připraven na podporu sítí 5G

Deník The Wall Street Journal přinesl zajímavou informaci o zákulisních pracích Samsungu. Ten má pracovat na dalším špičkovém smartphonu, přičemž se nemá jednat o žádnou variantu Galaxy S10 či ohebného zařízení s názvem Galaxy Flex, případně jen velmi jednoduše Samsung Flex.

Pojďme se ale vrátit zpět k doposud bezejmennému zařízení. To má totiž oslnit velkým displejem s úhlopříčkou 6,7 palce. Kromě toho má lákat také na fotoaparáty, kterých bude mít na svém těle celkem 6. Zadní strana bude domovem 4 fotoaparátů, pravděpodobně ve stylu současného Galaxy A9. Co to znamená? Hlavní fotoaparát bude doprovázen kamerkou pro práci s hloubkou ostrosti, ultraširokoúhlým fotoaparátem a teleobjektivem. Je pravděpodobné, že hlavní fotoaparát bude mnohem kvalitnější než na Galaxy A9 a Samsung možná nabídne i širší možnosti teleobjektivu.

Další dva fotoaparáty se mají nacházet na čelní straně. V jejich případě lze využití pouze odhadovat. S ohledem na oblibu selfies je však pravděpodobné, že sekundární čelní kamerka zde bude přítomna primárně pro hrátky s ostrostí. Ve hře je však i možnost nasazení čelní ultraširokoúhlé kamerky. Chystaný Samsung, který má údajně pracovní jméno Beyond X, má být také plně připraven na podporu 5G. V tuto chvíli není zřejmé, kdy novinku plánuje Samsung představit.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze