Fotky z Nokia 800 unikly na internet

1

Ačkoli netrpělivě očekávaná Nokia 800 s Windows Phone 7.5 bude představena až ve středu, už dnes unikly na internet fotografie z jejího integrovaného digitálního fotoaparátu. Pojďte se podívat, jak Nokia 800 fotí, a zda-li budou snímky kvalitou srovnatelné s Nokií N8 či N9.

Před několika dny jsme vám ve zkratce představili očekávaný a prozatím tajný telefon Nokia 800, první model Nokie s operačním systémem Windows Phone 7.5. Oficiálně o něm ještě nic známo není, ale jeho fotky toho se v předstihu objevily na internetu. A co čert nechtěl, několik dní potom byly patrně nechtěně zveřejněny na Flickru i snímky z jejího fotoaparátu.

Ukázkové snímky z Nokia 800

Z Exif informace je patrné, že Nokia 800 je označena "kódovým" názvem Lumia. Doposud byla představována pod názvem Sea Ray, takže bude zajímavé sledovat, pod jakým skutečným názvem nám bude ve středu konečně představena. Občas se na internetu objevila i s modelovým názvem Nokia Sun, ale tento název vidíme jako nejméně pravděpodobný.

Exif informace z fotografie

Nokia 800 má integrovaný fotoaparát s rozlišením 8 Mpix a světelností F/2.2, objektiv je certifikovaný Carl Zeiss, čili má stejné parametry, jako Nokia N9. Uniklé fotografie nejsou bohužel v plném rozlišení, musíme se prozatím spokojit s rozlišením 1024 x 768 bodů, ale přesto i tak něco o kvalitě vypovídají. Očekáváme, že reálné snímky v plném rozlišení Nokia zveřejní ve středu 26. října 2011, což je den, kdy bude Nokia 800 oficiálně představena v Londýně na akci Nokia World.

Nokia 800

Na YouTube můžete už mimochodem najít první reklamní upoutávku na Nokia 800:

Co na snímky z Nokia 800 říkáte? Myslíte že to bude kvalitní fotomobil?

Zdroje: wpcentral.com, flickr.com

Diskuze ke článku
Ado
No já si myslím že nokia už neumí vymyslet designově jiný mobil tak tam používa model n9.Mi se zda že neměla zahodit meego protože si to s Micrsoftem vubec nepolepší.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze