Fotky Google nabídnou možnost zálohy jednotlivých snímků

Všem uživatelům operačního systému Android jistě velmi známá aplikace Fotky Google dostává užitečnou aktualizaci. Ta nyní uživateli povolí zálohovat například jen jeden snímek, případně přesně vybrané fotografie.

Google Photos

Nepřehlédněte: Google sjednocuje ikony svých aplikací

Aplikace Fotky Google je nejjednodušší cestou, jak si z telefonu s Androidem nechat zálohovat své snímky. Pokud zvolíte běžnou kvalitu, získáváte zcela neomezený prostor a ukládat tak můžete tisíce vašich fotografií. Zálohování může probíhat automaticky a například jen tehdy, kdy jste připojeni k Wi-Fi. Záleží na uživatelském nastavení. Nyní Google vydává aktualizaci této aplikace na verzi 1.18 a v ní přichází novinka v podobě možnosti zálohovat fotografie jednotlivě. V klasickém přehledu jednoduše na první fotografii přidržíte prst, čímž ji označíte. Následně můžete vybrat ručně další fotografie a z nabídky možností vyberete „Zálohovat nyní“.

Google Photos

Přečtěte si: Snadnější plánování cestování? S Google Destination ano

Aktualizace se prozatím šíří postupně a na naše redakční telefony v tuto chvíli není k dispozici. To by se však mělo v horizontu několika hodin, maximálně dní změnit.

Stáhnout Google Photos

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: plus.google.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze