Flipboard pro Android je tu, exkluzivně pro Samsung Galaxy S III

5

Společně s uvedením Samsung Galaxy S III jsme zaregistrovali jednu zajímavou věc, která potěší většinu majitelů telefonů s Androidem. Populární aplikace Flipboard, která až doposud byla dostupná pouze pro iPhone a iPad, míří do Play Obchodu. Prozatím bude exkluzivně dostupná jen pro majitele Samsung Galaxy S III.

Ještě jste o aplikaci Flipboard neslyšeli? Jde o velmi povedenou čtečku, nebo spíše agregátor, různých zdrojů a sociálních sítí. Je podobný Google Currents. Pro iOS je to jedna z "must have" aplikací, kterou mu až doposud uživatelé ostatních platforem jen záviděli, podobně jako ještě donedávna Instagram. Závidět už ale nyní nemusí, Flipboard nyní přichází i na Android. Zatím exkluzivně jen pro Samsung Galaxy S III.

Flipboard

Aplikace vypadá na Androidu prakticky úplně stejně jako na iOS, plně využívá velký dotykový HD displej. Rychlost na tomto čtyřjádrovém telefonu je velmi dobrá, nedochází při listováním mezi stránkami k žádným prodlevám. Otázkou je, jestli bude stejně svižná i na horších telefonech.

Flipboard

Oproti iOS verzi je tu navíc widget, který si můžete umístit na plochu a v něm hned vidíte aktuální sledované novinky.

Flipboard

Samsung neoznámil, jak dlouho bude Flipboard pro Galaxy S III exkluzivní. Dá se ale očekávat, že někdo zkušený dostane ven z telefonu instalační APK soubor a budou si ho moci nainstalovat i všichni ostatní. V minulosti jsme toho byli svědky už několikrát, "prsty" v tom mají většinou šikovní kluci z fóra XDA-Developers.

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
Zdeněk
Pořád jsem si říkal proč není Flipboard i na android. Na ipadu ji používám hodně dlouho a je skvělá. Asi nejlepší aplikace ve své kategorii. Už se teším až budu ve své ruce držet Galaxy S3 a listovat ve Flipboardu :-)
hewlett
Tato aplikace již je extrahována a na XDA vláknu je *.apk ke stažení, takže androiďáci mohou stahovat& instalovat. Vyzkoušeno na Galaxy Note a GTab 10.1 - vše šlape OK.
FenixCZE
Vyzkoušeno na LG optimus Black ... Vše šlape OK i na Jednojádrovém procesoru 1ghz , 512mb ram ...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze