Flickr app pro W(P)7 je zdarma ke stažení na marketplace (video)

Flickr, komunitní sociální síť od Yahoo!, podobná Picase od Googlu, určená pro sdílení fotografií, byla v těchto dnech oficiálně uvolněna ke stažení jako aplikace pro operační systém Windows Phone 7.

Flickr logo

Flickr od Yahoo! je ve své podstatě americká obdoba známého českého webu rajce.net, nebo googlovské Picasy a dalších podobných webů pro sdílení fotografií. Na jejích serverech je uloženo více než 5 miliard obrázků, a patří tak mezi světové lídry ve svém oboru. Mnoho z vás tuto službu jistě zná, a také aktivně využívá. Pokud jste navíc uživatelé některého z telefonů na platformě Windows Phone 7 od Microsoftu, nebo vlastníte tablet s Windows 7 tak pro vás dnes máme potěšující zprávu.

Nová aplikace Flickr na telefonu LG Optimus 7
Tip: přečtěte si také naší podrobnou recenzi LG Optimus 7

Yahoo společně s Microsoftem totiž na nedávno skončeném CESu v Las Vegas ukázalo telefony a tablety s Windows/Phone 7, na kterých běžela specializovaná aplikace Flickr. Představitelé obou firem slíbili, že nová aplikace bude k dispozici na přelomu ledna a února. Svůj slib dodrželi, a Flickr pro Windows/Phone 7 je k dispozici ke stažení na Marketplace .

Čtěte: Windows Marketplace roste: ke stažení 6000 aplikací pro WP7

Prostřednictvím aplikace lze kupříkladu nahrávat a sdílet obrázky, a to i na jiné weby jako Facebook a Twitter, procházet seznamy a profily svých přátel, a třeba také komentovat ty fotky, které vás zaujali. Asi tou nejlepší zprávou ale je, že za užitečnou aplikaci nezaplatíte ani korunu, protože patří mezi úzkou skupinu prográmků na Marketplace, které nesou u políčka cena označení "free". Článek končíme tradičně videem, ve kterém Yahoo! aplikaci představuje:

Flickr 1.0 ve verzi pro Windows Phone 7 můžete stahovat ZDE

Video

Zdroje: pocketnow.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze