Facebook Messenger je nyní kompatibilní s Android Auto

1

Operační systém Android Auto rozšiřuje svou kompatibilitu mezi další aplikaci a tentokrát velmi důležitou. Facebook Messenger je totiž mezi uživateli velmi populární a nyní jej snadněji obsloužíte i skrze váš systém v automobilu.

Facebook Messenger

Facebook Messenger patří mezi vůbec nejpopulárnější komunikační kanály současnosti. V nejnovější aktualizaci přidává kompatibilitu se systémem Android Auto. Nově tak budete moci zprávy vyřizovat snadněji a pohodlněji i ve chvílích, kdy cestujete. Aktualizace přináší hned několik možnosti, jak na nové zprávy reagovat poté, co si je přečtete. To lze buď klasicky skrze displej či reproduktory. První možnost je volba jedné z univerzálních odpovědí ve stylu „právě řídím, odepíši později“. Svou klasickou odpověď můžete případně do Messengeru také nadiktovat. Pakliže využijete reproduktory a váš hlas, nemusíte při řízení ani nijak sundavat ruce z volantu.

TIP! Facebook oslavuje: měsíčně použije Messenger více než miliarda lidí

Systémem Android Auto jsou vybavené některé moderní vozy, avšak nově je možné pro tyto účely použít i váš mobilní telefon, na kterém se změní prostředí pro snadnější ovládání za jízdy. Na vás již bude jen propojení s reproduktory vozu, a to ať už pomoci AUX vstupu nebo skrze Bluetooth.

Stáhnout Facebook Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Zdroje: facebook.com, gsmarena.com