Facebook začal testovat integraci s WhatsApp

13

Loni na začátku října dokončil Facebook převzetí populárního multiplatformního komunikátoru WhatsApp za 22 miliard dolarů. Nyní se objevuje první reálný pokus, jak integrovat do Facebooku více než 700 milionů uživatelů, kteří v současnosti WhatsApp používají.

Facebook uvolnil aktualizaci své aplikace pro Android s číselným označením 31.0.0.7.13. V rámci této aktualizace některým uživatelům přibylo tlačítko WhatsApp, které se nachází pod každým příspěvkem vedle tlačítek „Like“, „komentář“ a „sdílet“. Integrace umožní uživatelům jednoduché odeslání fotografie, videa a dalšího obsahu z Facebooku do WhatsApp.

Facebook

TIP: Facebook již vlastní WhatsApp: cena se vyšplhala na 22 miliard dolarů

Novinka je zatím k dispozici pouze pro malý vzorek uživatelů a prochází testovacím období. Mělo by se přitom jednat pouze o začátek hlubší integrace. Facebook údajně pracuje na propojení, které dovolí posílání zpráv mezi Facebookem a WhatsApp.

Facebook

Stáhnout Facebook

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: geektime.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Radim
Tak se obavám že je to začátek konce whatsapp...:-)
Torm
WhatsApp jsem přestal používat už kdysi. V dnešní době kdy skoro všichni mají FB messenger, tak další "externí" komunikátory postrádají smysl. Aneb v poslední době přemýšlím, proč mám nainstalován WhatsApp a Viber :)
Slavo Dzuričko
Slavo Dzuričko
možno by bol rozumny krok zrušit FB messenger a nahradiť ho Whatsappom
Miloš
Skoro nikto nepozná aplikáciu Telegram,je to to iste ako whatsapp, a je to lepsie,ide to aj na PC nezavisle ci mate zapatu aplikaciu na mobile,alebo nie. Odporucam. Je to ruska apka,kopia whatsapp

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze