Facebook vylepšuje: začne se učit, co sledujete u přátel nejčastěji

1

Facebook oznámil, že jeho sociální síť v následujících týdnech čeká další změna, která se zaměří na nové příspěvky od přátel. Ty budou nově dle preferencí uživatele umisťovány výše v kartě „Nové příspěvky“, aby uživatelé nezmeškali důležité informace ze svého nejbližšího okolí.

Mnohým uživatelů stane, že některé příspěvky ve změti novinek přehlédnou. Nejvíce to zamrzí právě u těch, které jsou přidávány od nejbližších přátel. Facebook reagoval na stížnost uživatelů a rozhodl se pro změnu v kartě nových příspěvků.

Facebook

TIP: Samolepky jsou stále populárnější: bude je mít i Twitter

Nyní se budou statusy, fotografie a aktualizace vašich přátel na Facebooku řadit v horní části „Nových příspěvků“ dle vašich preferencí, čímž by se mělo zabránit jejich nechtěnému přehlédnutí ve změti novinek. Facebook tuto novinku ještě zdokonaluje a časem se od vás bude učit, které příspěvky sledujete nejčastěji a od kterých přátel. Vylepšení by se mělo objevit v několika následujících týdnech.

Stáhnout Facebook

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: newsroom.fb.com, windowscentral.com

Diskuze ke článku
Petr
Mě štve že nejde nastavit aby mi to ukazovalo všechny příspěvky postupně od nejnovějšího. Takže teď je v tom bordel a bude ještě větší? Fakt bezva.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze