Facebook Messenger ve verzi 4.0 se skupinami

6

Facebook si pro nás přichystal aktualizaci aplikace Messenger, která je nyní ve verzi 4.0. Pro iOS jsou novinky již plně připraveny a můžete si je tak stáhnout z obchodu, na Androidu si uživatelé ještě chvíli počkají. Nebo se mohou zapojit do programu beta a novou verzi si stáhnout s předstihem. Hlavní novinkou jsou tentokrát skupiny.

Chatovací aplikace Facebook Messenger se dostala do verze 4.0, která přináší několik zajímavých novinek. Pokud máte iOS, tak si aktualizaci můžete snadno stáhnout z AppStoru. Pokud používáte systém Android, tak si budete muset ještě chvíli počkat, nebo se přihlásit do beta programu. To není nijak obtížné – stačí se přihlásit ke skupině na Googlu, pak se stát testerem a následně jen v obchodě stáhnout nejnovější verzi aplikace. Nejviditelnější novinkou je nová záložka Skupiny.

Facebook Messenger
Skupiny a přeposlání obrázku

V záložce Skupiny si můžete jednoduše třídit a vytvářet skupiny uživatelů. To nefunguje jako okruhy přátel, ale jako běžný skupinový chat. Výhodou je pouze to, že k tomuto chatu máte rychlý přístup. To se vám může hodit třeba u pracovních či školních projektů. Zároveň si sem můžete připnout již probíhající skupinové debaty. Další novinkou je, že můžete snadno přeposlat obrázek z jedné konverzace do jiné. U Androidu také můžete skupinové konverzace připnout na plochu. A nakonec by ještě měla aplikace běžet rychleji a spolehlivěji.

Stáhnout Facebook Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Zdroje: itunes.apple.com, androidpolice.com

Diskuze ke článku
tomas
Prečo hore v článku sú znaky iba ios a androidu, keď messenger je aj pre wp?
michal
Mňa by zaujímalo prečo IOS stále nemá chat heads??

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze