Facebook Home si prozatím stáhlo 500 000 uživatelů

7

Nové prostředí pro telefony s Androidem Facebook Home bylo představeno 4. dubna. Od 12. dubna jej bylo možné stáhnout na území USA a o čtyři později se dočkal celý svět. Zkusilo si jej již více než půl miliónů uživatelů.

Nové prostředí je určeno jen pro telefony s Androidem a lze jej stáhnout z obchodu Google Play. Od 16. dubna už jej můžete stahovat po celém světě, avšak stále platí omezení na vybrané telefony. Zkoušet můžete na Samsungu Galaxy S III, Galaxy Note II, HTC One X a HTC One X+. Dle obchodu Google Play je však Facebook Home kompatibilní také s telefony Prestigio PAP 5000 Duo a Evolve FX520. Během prvních několika dní si nové prostředí stáhlo více než 500 000 uživatelů, což se může zdát jako velmi vysoké číslo. Naproti tomu například aplikaci Instagram si během jejích prvních 24 hodin stál 1 milión uživatelů. Ta však byla dostupná takřka na všechny telefony.

Nepřehlédněte: Vyzkoušeli jsme Facebook Home (video)

Facebook Home

Zajímavým ukazatelem je také spokojenost uživatelů. Průměrná známka je velmi nízká, pouze 2,2 hvězdičky, přičemž k jedné hvězdičce se přiklonila bezmála 52 % z 11 279 hodnotících uživatelů. Vyzkoušeli jste na svém telefonu Facebook Home? Pokud váháte, mohlo by vám pomoci naše video, ve kterém Facebook Home podrobně představujeme.

Stáhnout Facebook Home

Google Play (zdarma)

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
Mob
Chtěl jsem ale když jsem viděl vaše prezentační video tak jsem rád že sem to do telefonu nenacpal
MiNo
no fuj to je odporny, chci videt chytraka co si tohle dobrovolne stahne na svuj smartphone. Max tak nejaka tupa blondyna s gelovejma nehtama a Chytrym Telefonem s Ynternetem .

jeste ze tenhle mor neni na Windows Phone 8-)
Jarda
Nechápu proč není kompatibilní s Nexus 4...
moh
Možná stáhlo 500000 jen pro zvědavost, ale asi 90% těch ihned odinstalovalo po zkoušení!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze