Bude Facebook Home dostupný i pro iPhone a Windows Phone?

6

Líbí se vám nové prostředí Facebook Home, určené pro telefony s Androidem? Co byste řekli tomu, kdyby bylo dostupné i pro iOS a Windows Phone? Slova Adama Mossera naznačují, že bychom se mohli dočkat.

Nová služba Facebook Home plní stránky médií už druhý týden. Prozatím byla uvedena pouze pro Android, jde o prostředí těsně integrované s Facebookem. Jedná se defakto o nový launcher, který kdykoli můžete vypnout a vrátit se zpět výchozímu launcheru od výrobce vašeho telefonu.

Facebook Home

Hlavní postavou, stojící za vývojem Facebook Home, je Adam Mosser. V interview s televizní společností Bloomberg News uvedl: "Mluvili jsme s oběma společnostmi, Microsoftem i Apple, ukázali jsme jim, co jsme vytvořili a nyní probíhají další jednání o možné hlubší integraci".

Tip: Vyzkoušeli jsme Facebook Home (video)

Na rozdíl od Androidu neumožňuje iOS ani Windows Phone změnu výchozího prostředí (launcheru), tak je otázkou, jakým způsobem by měl Facebook Home na těchto platformách fungovat. Co myslíte, dohodne se Facebook s Applem a Microsoftem na nějaké hlubší integraci do obou systémů nebo půjde ve finále jen o obyčejnou aplikaci?

Zdroje: iphoneincanada.ca

Diskuze ke článku
j
Nepíše se by jsme, ale bychom!
mark165651
je více než jisté že microsoft i apple to nechají vyšumět do ztracena, nanejvýš přidají nějakou blbinku do svého API na kterou se bude moci facebook aplikace zaháčkovat a vystrčit růžky někde v systému nad rámec běžných zvyklostí .... víc z toho ale určitě nebude, rozhodně si nebude moci dovolit takovou volnost přizpůsobení prostředí jakou jim nabídl Android ... ani ios ani wp nikdy nebudou až tak otevřené systémy.
Tomáš
WP mají tyhle funkce již v základu, není třeba žádná nadstavba.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze