Facebook pro iOS přináší Chat Heads z Facebook Home

Přáli byste si na iPhonu nebo iPadu Facebook Home? Je velmi nepravděpodobné, že by se Facebook s Apple dohodl na nějaké hlubší integraci do systému, spíše bude funkčnost z Facebook Home integrována do Facebook aplikace. V nové verzi Facebooku pro iOS už teď najdeme Chat Heads.

Facebook včera aktualizoval svoji aplikaci pro iOS (iPhone i iPad) na verzi 6.0. Přináší dvě hlavní novinky, těmi jsou Chat Heads, známé z Facebook Home a přehlednější "News Feed".

Chat Heads je jedna z hlavních vlastností nového prostředí Facebook Home pro Android, nyní je součástí i standardní aplikace Facebook pro iOS. Pokud ji po aktualizaci budete marně hledat, tak musíte vyčkat až několik týdnů, aktivace této funkce pro uživatele probíhá postupně. Já jsem ji měl dostupnou po aktualizaci ihned. Díky Chat Heads máte okamžitý přístup k přátelům se kterými komunikujete přes chat formou kulatých ikonek, které jsou zobrazené stále navrchu a kdykoli po ruce.

Vyzkoušeli jsme Facebook Home (video)

Druhou změnou, které si všimnete, je možnost přehlednějšího zobrazení kanálu novinek (News Feed). Můžete si vyfiltrovat příspěvky jen ze specifické skupiny, například od vašich přátel, od lidí které sledujete, od skupin, zajímavé je i vyfiltrování pouze příspěvků s fotografiemi či příspěvků které se týkají hudby.

Stáhnout Facebook

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze