Facebook Messenger vám nabídne informace o vašem letu

Oblíbená aplikace Facebook Messenger již aktuálně neslouží jen k pouhému dopisování a má několik doplňkových funkcí. Nyní se nově bude angažovat také ve vašich leteckých cestách a poskytne vám plný servis.

Facebook nově uzavřel partnerství s leteckou společností KLM Royal Dutch Airlines, což přinese užitek všem cestujícím, kteří současně využívají služeb letecké společnosti a aplikace Facebook Messenger. Přímo skrze aplikace totiž získáte veškeré informace o vašem letu. Kromě toho budete moci skrze aplikace provést také check-in.

TIP! Facebook přidává do Messengeru možnost zahrát si bastketbal

Facebook Messenger

Pro spojení Messengeru se společností KLM bude při rezervaci palubní letenky nutné souhlasit. Poté vám již potřebné informace přijdou automaticky. Jelikož vše probíhá v chatovacím okně, budete se moci na leteckou společnost rovněž v reálném čase obrátit s dotazem, případně nenadálým problémem. Facebook uvedl, že novou službu spouští dnes a k uživatelům se postupně dostane v nadcházejících týdnech. Lze rovněž předpokládat, že postupně se služba rozroste i mezi další letecké společnosti.

Stáhnout Facebook Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store

Zdroje: facebook.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze