Facebook Beta pro Windows Phone přináší nový vzhled a funkce

10

Kromě klasické verze nabízí Facebook uživatelům s Windows Phone i Beta verzi, která nabízí v předstihu nové funkce dříve, než se dostanou do stabilní verze. Facebook Beta se nyní dočkal velké aktualizace s označením 5.3.0.1, která kromě nového přepracovaného vzhledu přináší i zlepšený výkon a několik nových funkcí.

Nový moderní design aplikace se inspiruje novými verzemi pro iOS a Android. Celé prostředí je nyní čistší a vzdušnější. V horní modré liště je lupa vyhledávání a úplně vpravo tlačítko, přes které se dostanete k online kontaktům. Pod novou hlavičkou je pak pět ikon, které zahrnují rychlý přístup k novinkách, žádostem o přátelství, zprávám, oznámením a vašemu profilu. Na spodní liště je pak trojice kulatých ikon pro přidání statusu, nahrání fotografií a checkin.

Facebook Beta

TIP: Facebook aktualizoval klienta pro iOS a Android: co je nového?

S prostředním tlačítkem souvisí i nová funkce aplikace. Kromě fotografií, zde totiž nyní můžete vybrat i video a nahrát ho do svého profilu. Dalšími novinkami je pak podpora dalších jazyků a lepší výkon, takže aplikace je nyní plynulejší a rychlejší.

Stáhnout Facebook Beta

Zdroje: windowsphone.com, wpcentral.com

Diskuze ke článku
Kuba
Výborné, kdyby u toho nebylo napsané beta, tak to ani nepoznám :)
Jakub
To jsem instaloval už ráno. Je lepší než normální face. Nevíte kdy(jestli) budou Gapps pro WP ?
jase
Jen bych se chtěl poptat, tato aktualizace je také pro WP 8.0 a nebo jen pro WP 8.1?
Miky
I pro wp 8.0 a ackoliv je to beta, tak zatim v pohode, mnohem sviznejsi, nez predesla ofiko verze.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze