Exkluzivní hry pro Amazon zamíří také na iOS

1

Amazon založil herní studio kvůli tvorbě exkluzivních titulů pro svá zařízení. Tohoto záměru se, jak se nyní zdá, ale vzdává. Právě bylo totiž oznámeno, že nejméně čtveřice dosud exkluzivních her vyjde také pro platformu iOS.

Jak nejlépe zajistit exkluzivní obsah pro vlastní zařízení? Koupit nebo založit vlastní vývojářské studio. To přesně udělal i Amazon, když založil Amazon Game Studios, do kterého přetáhl několik významných vývojářů. Například vývojáře her Portal, Killer Instinct nebo Strider. V tuto chvíli má studio za sebou hry Tales from Deep Space nebo To-Fu Fury. To jsou prémiové hry bez mikrotransakcí. V blízké době se počítá také s vydáním Lost Within a Til Morning's Light, které rovněž vyjdou pro iOS.

Hry by měly vyjít v brzké době, nebudou obsahovat mikrotransakce, ale za jejich stažení budete muset zaplatit. Dostupné budou pouze pro iOS. Vydání pro Android zatím není potvrzeno ani vyvráceno. Amazon se tímto vzdává exkluzivity u svých titulů, což si v tuto chvíli jen těžko můžeme vysvětlit.

Zdroje: toucharcade.com, theverge.com

Diskuze ke článku
Kamil Raketa
Kamil Raketa
Naposledy upraveno: 19. 12. 2015 22:50
Tak trochu mi to připomíná dnes už celkem starou hru na android Dark Meadows *:D*

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze