Evropské HTC One S dostává Android 4.0.4 a Sense 4.1

4

Uživatelé z Německa a Nizozemska informují, že jejich smartphone One S dostal aktualizaci operačního systému Android. Verze systému se polepšila na 4.0.4 a nechybí ani uživatelské prostředí Sense 4.1. S aktualizací přichází také několik záplat a nových prvků.

Update má velikost 157 MB, můžeme-li věřit komunitě XDA, a začal se objevovat na vybraných přístrojích již předevčírem. Kromě vylepšené odezvy a rychlosti prostředí Sense nabízí aktualizace například rychlejší přístup k fotoaparátu, herní hub Gamebox od EA a jakýsi diagnostický nástroj.

TIP: Přečtěte si naši recenzi na HTC One S.

Model HTC One X již podobnou aktualizaci před nějakou dobou dostal a my jsme ji podrobili podrobnému testu. Před dvěma dny byla aktualizace pro One S přítomna pouze v Německu a Nizozemsku, postupně by se ale měla rozšířit do dalších evropských zemí. Nainstaloval jste někdo aktualizaci i na českém One S?

Zdroje: androidcentral.com, theverge.com

Diskuze ke článku
David
Mám One S koupené v Německu a zatím mi nic nepřišlo... :( tak snad se brzy dočkám
Martin
Tak já mám taky S z Německa s S4 a taky furt nic.
Jirka
Mám One S koupený u Vodafone s S3 a taky zatím nic
greg
Teprve dnes po ruční kontrole mi nabídlo aktualizaci...zrychlení znatelné, tři nové aplikace - EA Games, Optimalizátor výkonu a Rescue...tlačitko pro nabídku funkční, jinak žádné výrazné změny....na to, že by měla tento měsíc přijít aktualizace na android 4.1. JB je to docela pozdě na takovou aktualizaci....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze