Evropská Motorola Xoom obdrží aktualizaci na Android 4.0 již brzy

3

Možná to zní jako radostná zpráva, ale příliš není. Majitelé tabletu Motorola Xoom v Evropě obdrží aktualizaci na Android 4.0 až v červenci, zatímco uživatelé v USA se dočkali již před několika měsíci a v průběhu léta se dočkají už verze Android 4.1 Jelly Bean.

Motorola Xoom – oficiální fotografie

Tip: Motorola má svůj tablet: XOOM s Androidem 3.0

Motorola nemá, co se týče aktualizací, ucelené termíny. Výrazně totiž rozlišuje americký a evropský trh, přičemž evropský trh je pro ni evidentně druhořadý. Svědčí o tom aktualizace vydávané s výraznou prodlevou. Již před několika měsíci se majitelé americké verze tabletu Xoom dočkali aktualizace na Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Majitelé v Evropě ji ale mohou očekávat až v horizontu nejbližších týdnů. Paradoxní je, že v podobném termínu již majitelé americké verze obdrží aktualizaci na nejnovější verzi Androidu 4.1 Jelly Bean.

Stejná situace platí například i u Motoroly RAZR. Američtí uživatelé v těchto dnech obdrželi aktualizaci na Android 4.0, ovšem pro uživatele v Evropě vydala Motorola vyjádření, že z důvodu nečekaných problémů je její uvolnění odloženo na neurčito. Překvapí ještě někoho tato zpráva? Zřejmě ne.

Zdroje: androider.de

Diskuze ke článku
Ludvik
Na Razru mam GB 2.3.6. Vsechno slape jak ma. Nechapu tu hysterii kolem updatu ICS. Kdyz vidim na XDA kolik ma ta americka bugu. Dekuju nechci. Akorat by mohli soudruzi z USA trochu pridat, stim souhlasim.
Michal
Šlape jak má, ale takový telefon si prostě zaslouží aktuální systém, vždyť si například nemůžeš nainstalovat ani výborný prohlížeč chrome.
Petr
Zajímavé, aktualizace stále nikde. Stále Android 3.2 (Xoom 3G).

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze