Epické bitvy a další skvělé hry zdarma

FreeBox
3
Epické bitvy a další skvělé hry zdarma
  • Od epických bitev vás už nic nezdržuje a vy se můžete plně ponořit do bojování
  • Mimo to si dnes také pohrajeme se světlem a postavíme město
  • FreeBox pravidelně přináší čtveřici skvělých her zdarma

FreeBox #183 – skvělé hry zdarma

Townsmen

Pro telefony se systémem Windows konečně vyšla strategie, kterou jste dost možná hráli už na svém tlačítkovém telefonu. Townsmen je legenda, která sice už nevypadá tak skvěle jako její novodobá konkurence, ale stále skvěle se hraje. Hlavně v porovnání se všemi těmi klony Clash of Clans. Člověk aby pohledal pořádnou budovatelskou strategii ze staré školy. A vlastně vůbec nevadí, že je to klon počítačových Settlerů.

Stáhnout Townsmen

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Shadowmatic

Herní vývojáři si už dávno všimli, že ze hry světla a stínu se dá vyčarovat povedená logická minihra. Shadowmatic z ní dělá ústřední mechaniku, kterou balí do luxusního hávu. Místo světla však zacházíte s objekty a snažíte se je otočit či posunout tak, aby vrhaly požadovaný stín, čímž je zpravidla nějaký znak či ikonická silueta. Obtížnost rapidně stoupne ve chvíli, kdy operujete s několika objekty najednou.

Stáhnout Shadowmatic

Google Play (zdarma) App Store App Store (zdarma)

Epic Battle Simulator 2

Proč se obtěžovat příběhem, budováním ekonomiky a zdlouhavým čekáním, když se můžete pustit rovnou do bitvy? Své jednotky navíc vůbec neovládáte, jen je postavíte do pole a pošlete proti nepříteli. Vždy vidíte, proti čemu stojíte a podle toho musíte uzpůsobit vlastní strategii. Do každé úrovně jste omezeni rozpočtem a velikostí armády, tak hodně štěstí.

Stáhnout Epic Battle Simulator 2

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Father and Son

Co takhle spojit velmi osobní příběh o vztahu otce se synem s putováním po památkách? A ne putováním ledajakým, ale rovnou s bonusem v podobě cestování v čase. Otec a syn je přemýšlivá i relaxační adventura, která má navíc unikátní vizuální styl. Své putování začnete v archeologickém muzeu v Itálii, které si hru objednalo, navštívíte Pompeje, ale také starověký Egypt.

Stáhnout Father and Son

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)