Dvojitá premiéra od Viva: v březnu čekáme novinky X21 a V9

6
Dvojitá premiéra od Viva: v březnu čekáme novinky X21 a V9
  • Čínské Vivo na sebe čtečkou v displeji strhává náležitou pozornost
  • V březnu má představit další takový smartphone
  • Kromě toho dojde i na neméně zajímavý model V9 s výřezem displeje

Zatímco přední výrobci řeší, co se čtečkou otisků prstů, když na čelní straně není místo, Vivo koná. Tento čínský výrobce, který mimochodem stabilně patří mezi pětici světově největších, už má na kontě první smartphone se čtečkou zabudovanou do displeje. Ještě v tomto měsíci by se model X20 Plus UD měl dočkat nástupce s označením X21. Na něj alespoň láká první výrobcem vydaný materiál. Kromě čtečky v displeji a termínu představení 19. března však více informací neznáme.

Vivo X21

Březen bude pro Vivo celkově důležitý měsíc. 27. března se totiž má představit ještě Vivo V9. To naopak pokusí zužitkovat aktuální trend displejů s výřezem v horní pasáži. Ačkoliv tu náznaky výřezů byly i dříve, mánii kolem nich odstartoval v loňském roce až Apple iPhone X. K dobru lze Vivu přičíst, že se skutečně snaží rozprostřít displej po celé čelní ploše, jak naznačují uniklé tiskové materiály. Chystaný model V9 má mít v malém výřezu na čelní straně například 24megapixelovou čelní kamerku. Na zadní straně má být fotoaparát duální.

Vivo V9

Zdroj: playfuldroid.com, economictimes.indiatimes.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Carda
Škoda že neprodávají celosvětově to by celému Samsungu vystřeli zrak za to jeho není to dokonalý nemůžeme to lidem nabídnou jim stačí ta na zádech a nám prachy :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze