HP přichází na trh s tenkým Spectrem a dalšími novinkami

HP ukázalo novinky ve svém portfoliu, které jsou pomalu nasazovány na trh, případně se s nimi na něm brzy setkáme. Pochlubil se s herním notebookem HP OMEN 15, konvertibilními notebooky HP Pavilion x360 a Envy x360 a v následujících týdnech se objeví i nejtenčí notebook na světě HP Spectre 13.

Se svými horkými novinkami se vytasila společnost HP. Ta novinářům dnes ukázala aktualizované modely, které se postupně v následujících dnech a týdnech dostávají na náš trh. Jednou z nejzajímavějších je supertenký HP Spectre 13, který jsme si měli možnost vyzkoušet a byli jsme z něj nadšení. S tloušťkou 10,4 mm, hmotností 1,1 kg a luxusně vyhlížejícím šasi z kvalitních materiálů je opravdovým klenotem mezi notebooky.

TIP: První dojmy z ultratenkého HP Spectre: hluboce se klaníme

HP Spectre 13
HP Spectre 13

Skvělá je také výbava, která čítá procesor Intel Core i5 Skylake s 8 GB RAM a 256GB úložištěm. S tímto modelem se setkáme již v následujících týdnech a jeho doporučená cena je 37 990 Kč.

Pozadu se HP nedrželo ani s herními notebooky a k vidění byl i model OMEN 15 s patnáctipalcovým Full HD displejem a atraktivním designem, jenž zaujme procesory Intel Core Skylake. Notebook je již na trhu za cenu od 32 990 Kč.

TIP: HP OMEN 2016: dva hráči se stylem a výkonem

HP OMEN 15 2016
HP OMEN 15

Svou sílu potvrdilo HP i v oblasti konvertibilních notebooků s modely Pavilion x360 a Envy x360. První z nich nabízí na našem trhu dvě varianty úhlopříček, a to 11 nebo 13 palců. Notebooky čítají jak základní procesory Intel Pentium, tak i Intel Core i3, i5 a i7 a mnoho variant úložiště a operační paměti. Cena startuje na 13 tisících a některé z modelů jsou na našem trhu již dostupné.

TIP: Nová řada HP Pavilion: vyšší výkon, lepší výdrž a nové barvy

HP Pavilion x360 13
HP Pavilion x360

Druhý jmenovaný – Envy x360 se ukázal v patnáctipalcovém provedení s Full HD rozlišením a procesorem Intel Core i7-6560U. Nezahanbí ani 8GB operační pamětí nebo velkým úložištěm s 1 TB na HDD a 128 GB na SSD. Cena tohoto krasavce je 28 tisíc korun a už je k dispozici.

TIP: Vyzkoušeli jsme obří Windows telefon od HP a absurdní inovaci

HP Elite x3
HP Elite x3 a Mobile Extender

V našich končinách se také ukázal HP Elite x3, což je ekosystém více zařízení v jednom. Hlavním prvekm je mobilní telefon, který lze pomocí doku připojit k monitoru a využívat prostředí Continuum podobně, jako je tomu v Lumii 950 (XL). Z mobilního telefonu se stane i notebook pomocí Mobile Extender, prozatím je u nás předprodukční verze, což by se ale v následujících měsících mělo změnit. Cena prozatím nebyla uveřejněna.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze