T-Mobile představil svoji plyšovou Twist vánoční nadílku

4

Letošní svátky uživatelům předplacené karty zpestří tři originální čeští plyšáci, radovat se tak budou především děti. Pro jejich získání si stačí dobít 3× vždy částkou 300 Kč na dobíjecích místech operátora. Mazlíčci budou k vyzvednutí na Značkových a Partnerských prodejnách T-Mobile od 1. 12. 2016.

„Letos jsme uživatelům předplacených karet Twist již přinesli 20% navýšení dat do týdenních balíčků při zachování ceny, nebo v létě zcela novou odměnu za dobití s neomezeným voláním na T-Mobile a porcí 100 MB dat k tomu. I první část vánoční nabídky jsme soustředili právě na uživatele Twistu – jsem velice rád, že se nám podařilo zhmotnit animované mobilní mazlíčky z letní kampaně, jsou opravdu mimořádně vyvedení,“ uvedl Juraj Bóna, ředitel B2C marketingu a řízení produktů T-Mobile.

T-Mobile

Originální plyšáci jsou cca 30 cm vysocí v sytých barvách: růžová (magentová), oranžová a modrá a zákazníci jim prostřednictvím soutěže na Facebooku sami vybírali jména. Nyní z návrhů vybírá porota, jména budou veřejnosti včas oznámena. Výrobky byly navrženy exkluzivně pro T-Mobile a pocházejí přímo z České Republiky. Šity jsou na zakázku z certifikovaných materiálů EU a splňují veškeré požadavky na bezpečnost. Jedná se o limitovanou edici.

Dobíjet kredit pro plyšáky lze na dobíjecích místech operátora – na prodejnách T-Mobile, online, nebo přes Dobíjení z Vyúčtování služeb, průběžný stav pak může zákazník sledovat v samoobsluze Můj T-Mobile (web, mobilní verze i aplikace). Jedno číslo může získat maximálně 3 plyšáky.

Stáhnout Můj T-Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Lubos
Kde jsou staré dobré a praktické dárky, jako např. batohy,tašky, bundy a jiné podobné věci. Ne takové kýče.
jenula33
Milý operátore, probuď se, píše se rok 2016 a nacpi si toho toho roztomilého plyšáka do prdele.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze